Avoinna
Arkisin klo. 10.00 - 17.00
Lauantaina klo. 10.00 - 14.00

Pukeutumisneuvonta

Pukeutumisneuvoja arkeen ja juhlaan

Pukeutumisneuvojamme Tuula Siren-Mäkelä osaa suositella ja myydä asukokonaisuuksia asiakkaille huomioiden materiaalit ja kauden vaihtuvat trendit. Pukeutumisneuvoja Tuula opastaa huomioiden asiakkaan henkilökohtaisen tyylin ja eri tilanteiden edellyttämän pukeutumisen.

Valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa sopivan, persoonallisuutta korostavan asun ja asusteet. Bello Mondosta saat vastaukset kankaiden ja materiaalien teknisiä tietoja koskeviin kysymyksiin, lisäksi saat tekstiilien hoito-ohjeita ja neuvoja pukeutumisetikettiin liittyvissä pulmissa.

Oman tyylin löytäminen ei aina ole helppoa. Ja vaikka tyyli olisikin tiedossa, vaatekaapin päivittämiseen on joskus mukava saada ammattiapua. Bello Mondon pukeutumisneuvojalta saat kaiken tiedon uusimmista trendeistä ja pukeutumisvinkit ja arkeen ja juhlaan!

Tervetuloa Bello Mondoon Loimaan keskustaan saamaan parasta mahdollista pukeutumisneuvontapalvelua!


Rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula Vesikoskenkatu 7 32200 LOIMAA Y-tunnus: 2195747-7 Puh: 044-0306004

2. Rekisteriasiat Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: Nimi Sähköpostiosoite Matka- ja/tai muu puhelinnumero Organisaatio ja asema Organisaation osoitetiedot Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

×
Ota yhteyttä

    Nimi

    Puhelin

    Sähköposti *

    Viesti

    ×