Avoinna
Arkisin klo. 10.00 - 17.00
Lauantaina klo. 10.00 - 14.00

BELLO MONDO

Ihania, yksilöllisiä naisten vaatteita kaikille naisille

Vaateliike Bello Mondo eli Kaunis Maailma on perustettu vuonna 2008 Loimaan ydinkeskustaan.

Bello Mondossa on kotoisa tunnelma, avara ja valoisa tunnelma.  Sinne voi tulla, katsella ja seurustella ja vaikka juoda kahvit yhdessä yrittäjän kanssa saaden samalla pukeutumisneuvontaa.

Vaateliike Bello Mondo on paikka jonne voi tulla perheen kanssa tai isommallakin porukalla ilman, että tarvitsee miettiä ahtautta. Liikkeessä on yhdistetty modernia ja vanhaa. Kattokruunujen kaverina on modernia kiiltävää valkoista Birger Kaipiaisen suunnittelemaa voimakkaan punaista Kiurujen yö -tapettia, joka on kaikesta moderniudestaan huolimatta suunniteltu jo vuonna 1957.  Meillä ei ole itsepalvelua vaan itse Palvelua!

Liikkeen valikoimaa ei myydä muissa Loimaan vaateliikkeissä. Tervetuloa ostoksille kauempaakin!

Turha juosta vaatehyllyltä toiselle, me teemme sen puolestasi!


 

Rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula Vesikoskenkatu 7 32200 LOIMAA Y-tunnus: 2195747-7 Puh: 044-0306004

2. Rekisteriasiat Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: Nimi Sähköpostiosoite Matka- ja/tai muu puhelinnumero Organisaatio ja asema Organisaation osoitetiedot Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

×
Ota yhteyttä

    Nimi

    Puhelin

    Sähköposti *

    Viesti

    ×